Ansatte i skolen

Jytte er bosiddende i Nimtofte og har været ansat på den tidligere kommunale skole i Nimtofte som sekretær og SFO medarbejder siden 1994.  I sin fritid har hun igennem rigtig mange år været gymnastikleder. Jytte er ansat som sekretær og SFO medarbejder.

Jørgen er en erfaren friskolemand og han har arbejdet som lærer og leder i den frie skoleverden i mange år. Jørgen støtter op omkring de værdier, som skolen bygger på.

Gundhild bor i Skindbjerg og er uddannet pædagog. De sidste 10 år inden hun kom til friskolen, har hun arbejdet i Solbærkrogen, børnehaven i Nimtofte. Gunhild spiller guitar og bruger gerne musik, leg og natur i sit arbejde med børn.

Dorthe er bosiddende i Kolind og blev uddannet som lærer i 2006 med dansk, engelsk, musik og billedkunst som liniefag.

Christine er bosiddende i Ryomgård. Christine blev læreruddannet i 1996 og har siden arbejdet på den tidligere kommunale skole i Nimtofte. Christine underviser blandt andet i dansk, matematik og vidensfag og har i mange år været primus motor for udviklingen af udeskolen.

Maria er bosidende i Århus og er uddannet som lærer i 2010 med matematik, historie, idræt og billedkunst som liniefag.

Annika er uddannet folkeskolelærer på Silkeborg Seminarium i 2000. Hendes liniefag er matematik og håndarbejde, og hun har desuden erfaring i at undervise i dansk, billedkunst, kristendom og historie.

Jesper er uddannet lærer i 2014, og hans linjefag er dansk, materiel design og historie.

Janni er uddannet pædagog og bosiddende i Udby.

Hun er ansat som støtte i skolen og som pædagog i SFO/Klub.

lærer midtdjurs friskole

Støtte/SFO

Pia Ribberholt Sørensen

Pia er bosidende i Nimtofte og har været ansat på den tidligere folkeskole i Nimtofte som støtte. Pia skriver børnebøger og maler. Pia er ansat som støtte i skolen og i SFOen.