Ansatte i skolen

Jytte er bosiddende i Nimtofte og har været ansat på den tidligere kommunale skole i Nimtofte som sekretær og SFO medarbejder siden 1994.  I sin fritid har hun igennem rigtig mange år været gymnastikleder. Jytte er ansat som sekretær og SFO medarbejder.

Jørgen er en erfaren friskolemand og han har arbejdet som lærer og leder i den frie skoleverden i mange år. Jørgen støtter op omkring de værdier, som skolen bygger på.

Gundhild bor i Skindbjerg og er uddannet pædagog. De sidste 10 år inden hun kom til friskolen, har hun arbejdet i Solbærkrogen, børnehaven i Nimtofte. Gunhild spiller guitar og bruger gerne musik, leg og natur i sit arbejde med børn.

Mathias er bosiddende i Risskov og blev uddannet som lærer i 2015 med dansk, billedkunst og specialpædagogik som liniefag. Han spiller en del musik (klaver, guitar m.m.)

Christine er bosiddende i Ryomgård. Christine blev læreruddannet i 1996 og har siden arbejdet på den tidligere kommunale skole i Nimtofte. Christine underviser blandt andet i dansk, matematik og vidensfag og har i mange år været primus motor for udviklingen af udeskolen.

Maria er bosiddende i Frederica og er uddannet som lærer i 2010 med matematik, historie, idræt og billedkunst som liniefag.

Annika Brandenburg
Ansat 2010

abmdsf@gmail.com

Annika er bosiddende i Viby, uddannet folkeskolelærer på Silkeborg Seminarium i 2000. Hendes liniefag er matematik og håndarbejde, og hun har desuden erfaring i at undervise i dansk, billedkunst, kristendom og historie.

Vinni Kristensen
Ansat 2018

vk@midtdjursfriskole.dk

Vinni er bosiddende i Randers, uddannet lærer i 2000, hun er korrespondent i engelsk og tysk. Vinni underviser i engelsk, tysk, dansk og kreative fag.

Jesper er bosiddenden i Risskov,uddannet lærer i 2014, og hans linjefag er dansk, materiel design og historie.

Janni er uddannet pædagog og bosiddende i Udby.

Hun er ansat som støtte i skolen og som pædagog i SFO/Klub.

Støtte/SFO

Pia Ribberholt Sørensen

Pia er bosiddende i Nimtofte og har været ansat på den tidligere folkeskole i Nimtofte som støtte. Pia skriver børnebøger og maler. Pia er ansat som støtte i skolen og i SFOen.