udeskole

Nyheder

For at læse det seneste nyt fra friskolen, er det en god ide at læse ugebrevene i linket til venstre på siden.

For små nyhedsglimt fra hverdagen kan vi anbefale at se vores side på facebook.

Overbygning

Det er besluttet, at Midtdjurs Friskole starter med overbygning fra august 2018, således at nuværende elever i 6. klasse kan fortsætte i 8. klasse og senere 9. klasse.

Læs om planerne i nedenstående link.

Markedsdag 2016

Tusinde tak for Jeres flotte gavepræmier til vores markedsdag d. 11. november til:

Dagli' Brugsen
Stark
XL Ryomgård
Lübker Square Cafe
Lübker Spa
Djurs Sommerland
Nimtofte Pizza og Grill
Kolind Boghandel
Midtdjurs Traktorlager
Djurslands Porcelæn
Holbæk Auto værksted
Djurs Møbler
Kirkens Korshær Genbrug
Jane
Camilla
Scanpan
XL- Aarhus

pirater nimtofte

Skolefest 2015

Som sædvanlig havde vi en rigtig dejlig aften til skolefesten.
Børnene havde lagt sig i selen for at lave et forrygende teaterstykke, "Bedstefars Sørøverhistorie", og det lykkedes igen.

Dejlig aften med hygge, teater og fællesskab.

Klik på billedet for at se flere billeder.

Generalforsamling på friskolen

Der var stort fremmøde til generalforsamlingerne i støtteforeningen og friskolen.
Støtteforeningen havde arrangeret fællesspisning inden generalforsamlingen, og der var mere en 80 tilmeldte børn og voksne.

Støtteforeningen har haft mange gode arrangementer i løbet af året, og de har tjent nogle gode penge, som er kommet børnene til gode i form af computere, spændende fysikmateriale og selvfølgelig frugt hver dag.

Friskolens bestyrelse har arbejdet meget med at gøre vores skole mere kendt i lokalområdet, og de har sammen med personalet udstukket nogle gode rammer for, hvordan skolen skal udvikle sig fremover.
Økonomien er fornuftig, så der er også muligheder for at vi kan udvikle skolen.

Generalforsamlingen hørte også de pæne ord fra vores tilsynsførende.

Der var valg til begge bestyrelser, og der blev valgt nogle rigtig gode folk ind.

Tak til de fremmødte og tak til støtteforeningen for den gode mad.

Billederne er som så ofte før taget af Mikkel på en Ipad.