Traditioner

Selvom man ikke har så mange år på bagen, kan man godt have oparbejdet nogle gode traditioner, der vækker gensyn og glæde i løbet af et skoleår.

Skolefest

For mange elever er skolefesten årets højdepunkt.

Vi rydder skemaet for at lave et superflot teaterstykke, hvor alle elever er på scenen, nogle i store og andre i mindre roller. Efter stykket bliver der så festet til den store guldmedalje.

Lejrskole

Lejrskolen står ligesom skolefesten i fællesskabets tegn. Alle børn og voksne er afsted sammen på lejrskole, som regel en spejderhytte ved vandet på Djursland.

Det er en tur fyldt med aktiviteter, leg og fællesskab.

Markedsdag

Hvis skolefesten er årets højdepunkt i skolen, så er markedsdagen ubetinget den bedste dag i SFOen.

Alle børn og voksne er sving længe inden markedsdagen med forberedelser, forældre bliver inddraget og på selve dagen vælter det ind med forældre og bedsteforældre til en fantastisk hyggelig dag.

Det skal opleves!

Kaffedag

Der kommer heldigvis rigtig mange gæster, når SFOen flere gange om året inviterer til kaffedag. Det er altid en meget hyggelig dag med, og børnene sætter stor pris på at få gæster i deres SFO.

Jul

Julen bliver fejret med maner hele december. Til morgensamling er der julehistorier og julesange, og der bliver leget nye og gamle julelege i frikvartererne. Undervisningen er også præget af julen med engelske tekster og regnetykker mm. med juletema.

Der er altid julefrokost for alle børn i SFOen, hvor de voksne disker op med lækkerier.

skolefest midtdjurs friskole lejr gjerrild