Ansatte i skolen

Jytte er bosiddende i Nimtofte og har været ansat på den tidligere kommunale skole i Nimtofte som sekretær og SFO medarbejder siden 1994.  I sin fritid har hun igennem rigtig mange år været gymnastikleder. Jytte er ansat som sekretær og SFO medarbejder.

Skoleleder Midtdjurs Friskole

Jørgen Fønss Bach

Ansat 2012

mdsf@midtdjursfriskole.dk

Jørgen er en erfaren friskolemand og han har arbejdet som lærer og leder i den frie skoleverden i mange år. Jørgen støtter op omkring de værdier, som skolen bygger på.

Gundhild bor i Skindbjerg og er uddannet pædagog. De sidste 10 år inden hun kom til friskolen, har hun arbejdet i Solbærkrogen, børnehaven i Nimtofte. Gunhild spiller guitar og bruger gerne musik, leg og natur i sit arbejde med børn.

Mathias er bosiddende i Risskov og blev uddannet som lærer i 2015 med dansk, billedkunst og specialpædagogik som liniefag. Han spiller en del musik (klaver, guitar m.m.)

Christine er bosiddende i Ryomgård. Christine blev læreruddannet i 1996 og har siden arbejdet på den tidligere kommunale skole i Nimtofte. Christine underviser blandt andet i dansk, matematik og vidensfag og har i mange år været primus motor for udviklingen af udeskolen.

Maria er bosiddende i Frederica og er uddannet som lærer i 2010 med matematik, historie, idræt og billedkunst og fysik/kemi som liniefag.

Annika Brandenburg
Ansat 2010

abmdsf@gmail.com

Annika er bosiddende i Viby, uddannet folkeskolelærer på Silkeborg Seminarium i 2000. Hendes liniefag er matematik og håndarbejde, og hun har desuden erfaring i at undervise i dansk, billedkunst, kristendom og historie.

Vinni Kristensen
Ansat 2018

vk@midtdjursfriskole.dk

Vinni er bosiddende i Randers, uddannet lærer i 2000, hun er korrespondent i engelsk og tysk. Vinni underviser i engelsk, tysk, dansk og kreative fag.

Jesper er bosiddenden i Risskov,uddannet lærer i 2014, og hans linjefag er dansk, materiel design og historie.

SFO midtdjurs friskole

Pædagog

Sofie Amalie Petersen

Ansat 2017

Sofie er uddannet pædagog januar 2017, hun arbejder som støtte i skolen, understøttende undervisning for 2 sprogselever og som pædagog i SFO/Klub

Janni er uddannet pædagog og bosiddende i Udby.

Hun er ansat som støtte i skolen og som pædagog i SFO/Klub.

Støtte/SFO

Pia Ribberholt Sørensen

Pia er bosiddende i Nimtofte og har været ansat på den tidligere folkeskole i Nimtofte som støtte. Pia skriver børnebøger og maler. Pia er ansat som støtte i skolen og som morgenåbner i SFO.

Støtte/SFO

Støtte i skolen og pædagogmedhjælper i SFO

Frederik Lassen

Frederik er bosiddende i Nimtofte og er ansat som støtte i skolen og som pædagogmedhjælper i SFO.