Tæt samarbejde med børnehuset Solbærkrogen

Solbærkrogen er en fantastisk instituttion i nogle sanselige og skønne omgivelser. Solbærkrogen blev en del af Midtdjurs friskoles familie i 2017, og vi praler med at have den fedeste børnehave i landet.

Kreativiteten er vigtig

Vi er stolte af vores værkstedsfag, hvor eleverne får lov til at udvikle deres kreative sider. Form og farver er i spil og det samme er alle sanserne.

Udeliv udvikler hjernen

Alle elever er ude i Bakkerne hver uge. Bakkerne ligger tæt på skolen, og der er både plads til løb og leg, samt gode faciliteter til udendørsundervisning.

Frugtordning

Eleverne får et fad frugt hver dag. Og til tider bliver det kunstnerisk anrettet, så der både er noget for øjet og for ganen

Med eleven i centrum

Vi har store-lille venner, fællessamling og blandede klasser. Fællesskabet er en vigtig del af livet på Midtdjurs friskole - og det gælder både for børn og voksne.

Ét samlet skoleforløb

Eleverne kan gå på Midtdjurs Friskole og Solbærkrogen fra 0 år til de går i 9. klasse. I løbet af din skoletid på Midtdjurs friskole kommer du desuden på lejr både i Danmark og i udlandet.

Samarbejde med Ree Park

I skoleåret 2019-2020 har vi noget helt særligt på programmet. Vi har indledt et samarbejde med Ree Park om 10 besøg fordelt ud over skoleåret med  undervisningsforløb for alle skolens elever.

Se skoleforløbene i Ree Park

Tidligere elever:

Det er en supergod skole. Alle bliver set og der er meget fokus på den enkelte elev.

Sara

Midtdjurs friskole var den bedste tid i hele mit skoleforløb. Der var tid og plads til mig, og det var nogle rare voksne.

Kristian

Skriv for at få en uforpligtende snak med skolelederen Martin

Midtjdurs friskole på facebook

Mød os på Facebook