Nyheder

I skolens nyhedsbreve, der udkommer hver uge, kan du læse om alt hvad der foregår på skolen. Hvis du gerne vil have små nyhedsglimt og anekdoter fra hverdagen kan du følge vores Facebookside.

Hvis du ønsker at modtage vores nyhedsbrev, kan du tilmelde dig i nedenstående formular. Du kan tilmelde dig både hvis du er forælder til et barn på skolen eller i børnehuset, eller hvis du blot er interesseret i hvad der sker på skolen - og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Tilmeld dig Midtdjurs friskoles nyhedsbrev

/ ( mm / dd )
Mit barn/mine børn går i (sæt gerne flere X'er)

Generalforsamling på friskolen

Der var stort fremmøde til generalforsamlingerne i støtteforeningen og friskolen.
Støtteforeningen havde arrangeret fællesspisning inden generalforsamlingen, og der var mere en 80 tilmeldte børn og voksne.

Støtteforeningen har haft mange gode arrangementer i løbet af året, og de har tjent nogle gode penge, som er kommet børnene til gode i form af computere, spændende fysikmateriale og selvfølgelig frugt hver dag.

Friskolens bestyrelse har arbejdet meget med at gøre vores skole mere kendt i lokalområdet, og de har sammen med personalet udstukket nogle gode rammer for, hvordan skolen skal udvikle sig fremover.
Økonomien er fornuftig, så der er også muligheder for at vi kan udvikle skolen.

Generalforsamlingen hørte også de pæne ord fra vores tilsynsførende.

Der var valg til begge bestyrelser, og der blev valgt nogle rigtig gode folk ind.

Tak til de fremmødte og tak til støtteforeningen for den gode mad.

Billederne er som så ofte før taget af Mikkel på en Ipad.