Kære børn og forældre i Rød

Vedhæftet kan I finde 4 siders weekendopgaver og et opgavekompendium om Calle-Corona. Jeg kan fortsat kontaktes på mail, hvis I har spørgsmål el. lign.

Venlig hilsen Jesper

Dansk

Kære børn og forældre i Rød

Sikke en mærkelig uge, og sikke en mærkelig tid vi lever i. Overalt hvor vi kigger hen, handler det om Coronavirus.

Jeg tænker på jer i disse dage: Om I har det godt, om I kan holde styr på jeres forældre og hvordan I får dagligdagen til at hænge sammen. Jeg er sikker på, at I taler om skole derhjemme, og at I har kigget på de arbejdsopgaver, som jeg sendte ud om Coronavirus.

 Men måske har I også talt om, på nogle områder, vigtigere spørgsmål: Må man give sine nærmeste en krammer? Må man lege med sine venner? Er det en god ide at besøge sine bedsteforældre? Osv. Det er i hvert fald noget, jeg har diskuteret med mine venner og familie. Jeg håber, at I sammen får struktureret en hverdag, hvor der er plads til det hele. Og hvis I har brug for hjælp, skal I endelig kontakte mig.

Her følger nogle ideer, som I kan bruge sammen med jeres forældre.

Opdatering 27/3

Kære børn og forældre i Rød

Jeg håber fortsat, at I alle er raske og ved godt mod.

Her følger blot en lille opdatering på undervisningstilbud. Jeg håber, at I vil kontakte mig, hvis I har brug for hjælp.

 

Kræftens Bekæmpelse materiale om uv-indeks og solbeskyttelse:

https://www.cancer.dk/solsmart/?utm_medium=skole-nyhedsbrev&utm_source=email&utm_campaign=skolenyt&utm_content=skolenyt-250320

 

Læseraketten – Hele verden i skole:

https://heleverdeniskole.dk/bibliotek/laeseraket-arkiv/?_cldee=amtsQG1pZHRkanVyc2ZyaXNrb2xlLmRr&recipientid=contact-58faa93d3da5e81180ca00155dc9780e-ceabafead9184248af429b7db3077585&esid=7ff4f7d5-b76d-ea11-80cb-00155dc9780e

 

Sofaskolen – I dag om ugens ord, fejring af fødselsdag og gøre klar til weekend:

https://www.alinea.dk/sofaskolen?utm_source=Agillic&utm_medium=email&utm_campaign=KM_alle_Sofaskolen_Dag10#383506

 

Venlig hilsen Jesper

Engelsk

Matematik Rød

multi:

mere plus. s. 16-26 brug terninger i stedet for talark. vi har øvet lidt det at sætte i mente. men de skal nok mindes om det:) ud over dette må i meget gerne øve klokken med dem, både på digital - og analogur (viserur)

Opdatering 27/3

Matematik Rød uge 14

I skal øve videre på klokken.

Udover det skal i lave evalueringssiderne 27, 28, 29

Har i nogle spørsmål eller andet, kan jeg kontaktes på mj@midtdjursfriskole.dk